На повидок соработка 3 за 3 во јапонската втора лига?

3 за 3

Денес во 11:00 во рамките на јапонската втора лига, силата ќе ја измерат Чиба и Јамага.

Во сите претходни сезони, освен во 2014, може да се каже дека постои соработка 3 за 3. Во првиот дел од оваа сезона победи Јамага и тоа со прелаз 2/1, па така логично е сега да очекуваме победа на Чиба. Коефициентот за победа на домаќинот во Bet365 изнесува 3.25, а на прелаз 2/1, коефициентот е 29 во истата обложувалница.

3 за 3

Единствен проблем би можел да биде фактот дека Јамага е лидер и дека им се неопходни бодовите од Чиба, кој е далеу од плејф, но првенството сега влезе во втората половина, па така го занемарува значењето на овој факт.

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*