Облог само за мајстори: Кои ќе бидат финалисти?

Светското првенство влезе во претпоследната фаза, односно само што не започнало полуфиналето.

Додека траеше Мундијалот, се сретнавме со безброј понуди на најголемите обложувалници, а оваа моментална понуда е една од најинтересните.

Имено, останаа 4 репрезентации и тоа Франција, Белгија, Англија и Хрватска.

Обложувалницата на Bet365 ни претстави понуда во која нашата задача е да погодиме кој ќе бидат финалисти. Коефициентите за оваа игра се солидни, па затоа вреди и да се проба.

Како најголеми фаворити во оваа игра се репрезентациите на Франција и Англија и доколку изберете дека тие ќе бидат финалисти ќе си добиете коефициент 2.80.

На второ место се селекциите на Белгија и Англија и коефициентот за нив е 3.40.

Третото место го има комбинацијата составена од Хрватска и Франција со кеофициент 4.

На последно место, односно аутсајдерска комбинација се селекциите на Белгија и Хрватска со коефициент 4.75.

финалисти

Обложи се на финалисти во Bet365

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*