Што се уплаќа денес? (09.07.2018)

Што се уплаќа денес

Уплатата на натпреварите често пати се покажува како добар показател, па сметаме дека и овој пат ќе биде така. За денес ви нудиме два тенис дуели.

Монфис – Андерсон 2 @ 1.74

Вкупната уплата на овој дуел е 184.224 евра. Од нив за победа на Монфис се уплатени 69.680 евра, додека за победа на Андерсон уплатата е 114.544 евра.

Горгес – Векиќ – 1 @ 1.9

Уплатата за овој дуел изнесува 157.838 евра. За победа на Горгес се уплатени 134.662 евра, додека за победа на Векиќ уплатата е само 23.176 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*