После изненадувачките резултати, коефициентите за победник на Мундијалот драстично променети!

Скоро сите обложувалници во светот по повод Светското првенство во Русија ни прикажаа коефициенти за победник на Мундијалот, а исто така и за победник во групата.

Во изминативе неколку дена се случија и неколку, а да бидеме реални и неочекувани изненадувања кои придонесоа за да се променат коефициентите за играта Победник на Мундијалот 2018.

Имено, коефициентот за победник на Мундијалот за Германија, во Bet365 беше 5.5, а по поразот од Мексико, истиот коефициент порасна на 9.

Уплати на победник на Мундијалот во Bet365

Потоа, Шпанија иако беше на третото место за освојување на Мундијалот, коефициентот од 7 се намали на 5.5, а тоа придонесе да ја завземат втората позиција.

Репрезентацијата на Бразил е се уште фаворит, а реми резултатот против Швајцарија не им смени многу во коефициентот, односно остана не променет во вредност од 5.5.

Драстична промена се забележа во коефициентот на репрезентацијата на Аргентина. Тие има коефициент од 7.7 за освојување на Мундијалот, а после реми резултатот против Исланд истиот порасна на 12, а на тој начин ја завзеде 6-тата позиција.

Ние ви препорачуваме да го искористите моментот на покачувањето на коефициентот за одредени репрезентации и да типувате на нив во Bet365.

Уплати на победник на Мундијалот во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*