Што се уплаќа денес? (07.01.2019)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија забележавме добивка, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Волвс – Ливерпул – 2 @ 2.04

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 382.386 евра. За победа на домаќините уплатени се 76.209 евра, за реми 34.442 евра, додека за победа на Ливерпул уплатата изнесува 271.735 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*