Тикет за храбри (сабота, 07.07.2018)

тикет на денот

Покрај стандардниот „тикет на денот“, нашата редакција и денес ќе ви понуди тикет за љубителите на повисоки коефициенти.

Русија – Хрватска X-2 @5.10 во Coinbet24

Предноста на „Зборнаја“ е само домашниот терен, а технички е сигурно инфериорна од Хратска. До сега имаат три меѓусебни средни и ниту еднаш Русија не успеала да ги победи „коцкестите“.Очекуваме тврд и израмнет натпревар што ќе го решат мали детали, но тие детали се на страната на Хрватска. Токму поради тоа нашиот предлог е реми на полувреме и победа на Хрватска.

Шведска – Англија X-X @4.50 во Coinbet24

Традицијата вели дека нивните дуели се секогаш израмнети, па очекуваме така да биде и овој пат. Англија е мал фаворит, но Шведска покажа дека е добро органзирана репрезентација. Ние сметаме дека на овој меч нема да има победник во регуларните 90 минути, па нашиот предлог е реми на полувреме и реми на крај.

Вкупен коефициент на тикетот 22.9

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*