Кладење.мк со видео анализа за натпреварите од Мундијалот! (07.07.2018)

видео анализа

За денешните натпревари Јовица повторно преку видео ќе ви помогне со анализирање на истите, а исто така ќе ви даде и предлог типови.

За денес ги имаме дуелите помеѓу:
Шведска – Англија
Русија – Хрватска

Погледнете:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*