Што се уплаќа денес? (04.07.2018)

Што се уплаќа денес

Фудбалската понуда е слаба, па затоа денес решивме да ви претставиме тенис дуели.

Кирстеа – Родина – 1 @ 1.52

Уплатата за овој дуел е 52.300 евра. Од нив за победа на Кирстеа се уплатени 43.589 евра, додека за победа на Родина уплатата изнесува 8.711 евра.

Поил – Новак – 1 @ 1.30

Вкупната уплата за овој меч е 18.123 евра. За победа на Поил се уплатени 15.825 евра, додека за Новак уплатата изнесува 2.298 евра.

Петерсон – Векиќ – 2 @ 1.4

На овој меч имаме уплата од 16.544 евра. Од нив за победа на Петерсон се уплатени 1.853 евра, а остантите 14.691 евра се уплатени за Векиќ.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*