Што се уплаќа денес (сабота, 08.09.2018)

што се уплаќа денес

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Луксембург – Молдавија 1 @2.38

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 14.690 евра од кои дури 85%, односно 12.403 евра се уплатени за победа на домаќинот. Уплатата за реми изнесува само 933 евра, додека за победа на гостинот се уплатени 1.354 евра.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*