Што се уплаќа денес? (22.06.2018)

Што се уплаќа денес

Како и секој ден, така и денес ви претставуваме два натпревари на кои има големи уплати.

Бразил – Костарика – 3+ @ 1.97

Вкупната уплата за овој натпревар на играта Оver/Under изнесува 174.162 евра. Од нив 50.935 евра се уплатени за 0-2 гола, додека 123.227 евра се уплатени за 3+.

Чилиќ – Квери – 1 @ 1.37

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 53.469 евра. Од нив за победа на Чилиќ се уплатени 49.641 евра, додека за победа на Квери уплатата е само 3.828 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*