Што се уплаќа денес? (10.07.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни беше одличен показател и тие што ги изиграа натпреварите си заработија. Се надеваме дека и денес ќе биде така …

Дуделан – Видеотон – 2 @ 1.92

Уплатата за овој дуел изнесува 33.025 евра. Од нив за победа на Дуделан се уплатени 1.273 евра. За реми уплатата изнесува 3.45, додека за Видеотон, имаме уплата од 29.892 евра.

Корк Сити – Легија Варшава – 2 @ 1.62

На овој дуел немаме голема уплата, односно 7.922 но имаме интересен распоред. За победа на домаќините, уплатени се 236 евра. За реми уплатата изнесува 1.042 евра, додека за победа на Легија уплатата е 6.644 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*