Што се уплаќа денес? (19.06.2018)

Што се уплаќа денес

Денес повторно ви претставуваме дабл во категоријата „Што се уплаќа денес“ со солиден коефициент.

Колумбија – Јапонија – 1 @ 1.74

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 1,03 милиони евра. За победа на Колумбија, уплатата е 742.628 евра, за реми се уплатени 185.664 евра, додека за победа на Јапонија уплатата изнесува 107.572 евра.

Атлантис – Жалгирис – 2 @ 1.71

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 4.752 евра. За победа на Атлатнис уплатени се само 89 евра, за реми 131 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 4.532 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*