Што се уплаќа денес (недела, 09.09.2018)

што се уплаќа денес

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Украина – Словачка 1 @1.96

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 50.706 евра, од кои дури 85% односно 41.354 се уплатени на домаќинот. Уплата за реми изнесува 5.198 евра додека за победа на гостинот уплатени се 4.153 евра.

Франција – Холандија 1 @1.62

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 112.525 евра од кои дури 71% односно 79.315 евра се уплатени за победа на Франција. Уплатата за реми изнесува 20.281 евра, додека за победа на Холандија уплатени се само 12.929 евра.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*