Што се уплаќа денес? (23.12.2018)

што се уплаќа денес

Денес обложувачката понуда е нешто послаба, но имаме неколку интересни натпревари. Што се однесува до уплатата ни ви издвоивме германски дуел со солиден коефициент.

Хофенхајм – Мајнц – 1 @ 1.54

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 28.877 евра. За победа на домаќините се уплатени 27.096 евра, за реми 466 евра, додека за победа на Мајнц уплатата изнесува 1.315 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*