Што се уплаќа денес? (14.07.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата што се уплаќа денес ќе ви претставиме сингл натпревар и тоа финалниот дуел помеѓу Франција и Хрватска.

Франција – Хрватска – 1 @ 1.97

Вкупната уплата на овој финален дуел е 2.426 милиони евра. Од нив за победа на Франција се уплатени 1.941 милиони евра, за реми 239.857 евра, додека за Хрватска уплатата е 245.068 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*