Што се уплаќа најмногу денес?

Што се уплаќа денес

Во оваа категорија ќе објавуваме неколку натпреври на кои има големи уплати. Најчесто тоа ќе бидат 2 до 3 натпревари, а коефициентот ќе зависи од уплатата.

Перу – Шкотска – 1 @ 1.42

Според информациите од 1xBet на овој натпревар се уплатени вкупно 40.917 евра. Од таа сума, 33.682 евра се уплатени на победа за домаќинот, за нерешено се уплатени 5105 евра, а за победа на гостите се уплатени 2129  евра.

Лондрина – Коритиба – 1 @ 2.67

На овој натпревар, имаме вкупна уплата од 13.114 евра. За победа на домаќинот се уплатени 8607 евра. За реми уплатата изнесува 3270 евра, додека за победа на гостите уплатата е во висина од 1237 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET
Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*