Што се уплаќа денес? (22.08.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата што се уплаќа денес ќе ви претставиме два натпревари со супер коефициенти.

Ајакс – Динамо Киев – 1 @ 1.64

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 83.537 евра. Од нив за победа на Ајакс се издвоени 70.905 евра, за реми 5.061 евра, а остантите 7.571 евра се уплатени на Динамо Киев.

Блекбурн – Ридинг – 1 @ 1.76

На овој натпревар вкупната уплата изнесува 49.328 евра. За победа на Блекбурн се уплатени 43.145 евра. За реми 3.228 евра, а за победа на Ридинг уплатата изнесува 2.956 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*