Што се уплаќа денес? (20.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата „Што се уплаќа денес“ ви претставуваме два натпревари.

Португалија – Мароко 1 @ 1.73

Вкупната уплата за овој натпревар е неверојатни 2.078 милиони евра. Од нив 1.601 милион евра се уплатени за победа на Португалија. 235.022 евра се уплатени за реми, додека 242.478 евра се уплатени за победа на Мароко.

Иран – Шпанија 2 @ 1.26

Исто и за овој натпревар имаме милионска уплата. За победа на Иран, уплатени само 34.066 евра. За реми уплатата изнесува 70.394 евра, додека за победа на Шшанија уплатата изнесува 1.210 милиони евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*