Обложувалницата на 10Bet со одлична понуда за љубителите на тенис обложувањето!

Eдна од најголемите и најдобрите онлајн обложувалници, 10Bet, по повод Ролан Гарос ни ја претстави новата понудата за обложување. Всушност, доколку вашиот избраник го победи првиот сет, а на крајот претрпи пораз, вашите пари ќе ви бидат вратени најмногу до 10 евра.

Се што треба да направите е:

  1. Најавете се на 10Bet или креирајте ја вашата сметка ТУКА
  2. Уплатете најмалку 5 евра на натпревар од Ролан Гарос
  3. Ако играчот го добие првиот сет, а на крајот изгуби, вашите пари ќе бидат вратени

Регистрирај се на 10Bet
Услови и права за користење

  • Понудата важи додека трае Ролан Гарос, односно до 10 јуни
  • Понудата е валидна еднаш за еден корисник
  • За да биде квалификувани за оваа понуда, мора да уплатите пред да започне натпреварот
  • Бесплатните средства ќе бидат кредитирани на вашата сметка во наредните 24 часа
  • Максималната сума која може да ја добиете е 10 евра

Регистрирај се на 10Bet
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*