Малери и махери на колото

малери и махери

Како и секој понеделник, така и овој решивме да ги сумираме тикетите кои стигнаа во нашата редакција и да ви ги претставиме во форма на „малери и махери на колото“.

Малер 1

Иако Нумансија беше фаворит во претпоследното коло и мораше да издвои победа, сепак ремизираше на домашен терен, а овој играч го остави без 4800 денари.

Малер 2

Овој играч најверојатно бил убеден во резултатот од финалето дека ќе биде 4-1. За жал, натпреварот заврши 3-1 и за само еден гол, овој играч остана без 7200 денари.

Малер 3

Нашиот Вардар беше поразен со еден гол разлика, а доколку постигнеше гол во последните секунди, овој играч ќе беше побогат за скоро 5200 денари.

Малер 4

Каков мајсторски тикет… Штета што не е добитен…

Малер 5

Oвде имаме еден постар тикет, но со внимателно избрани натпревари. Корејскиот Јеонбук е главниот виновник за овој тикет што не е добитен.

Малер 6

И на овој тикет исто така имаме само еден виновник.

Фантастично: Направи депозит од најмалку 60 денари и добиј 100% бонус до 6000 денари во 1xBet!

Махер 1

Овде имаме вистински мајстор. Без разлика колку е уплатата, типот е навистина мајсторски.

Махер 2

Овде имаме комбо мајстор. Од слабата саботна вечерна понуда играчот избрал 4 натпревари со солиден коефициент. Тој за уплата од 50 денари си доби солидни 4000 денари.

Махер 4

И овде имаме постар тикет, но без разлика на тоа одлучивме да го објавиме. Мора да признаеме дека тикетот е внимателно и мајсторски изигран.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*