Вистински момент за обложување во обложувалницата на Betway

betway

Oбложувалнциата на Betway важи за една обложувалнциа која ужива голема доверба кај играчите. Високите коефициент, широката понуда и добрата графика, оваа обложувалнца ја прават да биде една од најдобрите.

Тимот за грижа на корисниците,  ја претстави одличната понуда која не смеете да ја пропуштите. Всушност за потрошени 25 евра на тикет со најмалку од 3 натпревари, тие нудат 10 евра бонус. Бонусот автоматски ќе се кредитира на вашата сметка.
Регистрирај се на Betway

Услови и права за користење

  • Минимална квалификувана уплата на тикет е 25 евра
  • Сите спортски игри се квалификувани за оваа понуда
  • Тикетот треба да биде уплатен помеѓу сабота и петок.
  • Секоја сабота се рестартира промоцијата
  • Бесплатните 10 евра автоматски ќе бидат кредитирани на вашата сметка
  • Промоцијата важи за тикет уплатен со вистински пари, а не бонус или бесплатни средства

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*