Бидете дел од трката на 1хBet

1xbet

Учествувајте во 1xRace, уплатете ги вашите средства на спортски натпревари и натпревари во живо, па добијте бесплатни промотивни кодови. Почнете ја трката сега и не запирајте!

Услови за учество во трката:

  • Трката може да ја почнете во секое време и таа ќе трае 30 дена (ако ја запрете трката, секогаш може да почнете одново).
  • Креирајте комбинациски облог* секој ден (од 00:00 до 23:59 Московско време) со влог со износ од €2 до €15 (или еквивалентен износ во друга валута) на три или повеќе настани.
  • Во понудата можат да учествуваат облози од категориите Спортови и LIVE.
  • По изминувањето на секој 5, 10, 15, 20, 25 и 30 ден од учеството во трката, ќе добиете промотивни кодови** за бесплатни облози.
  • Во случај да пропуштите еден ден тогаш вашата трка се прекинува, но секогаш имате можност да започнете одново.
  • Бесплатните облози се доделуваат во рок од 24 часа откако сте је завршиле рундата.
  • Промотивниот код мора да биде искористен во рок од 7 дена од добивањето.

Регистрирај се на 1XBET

Пример за пресметка на износот на бесплатниот облог:

Број на денови51015202530
Износ на бесплатниот облог3.757.5011.251522.5037

* Комбинацискиот облог мора да содржи барем еден настан со коефициент не помал од 1,8. Еден комбинацискиот облог со најголем влог се квалификува за понудата секој ден. Облозите за кои користите бонус средства не се сметаат за дел од понудата. Облозите уплатени со готовина во обложувалниците не се квалификуваат за понудата.

**Не заборавајте да регистрирате тел. број на вашата 1xBet сметка.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*