Малери и махери на колото!

малери и махери

Понеделнички ја започнуваме работната недела со традиционалните малери и махери на колото. Во нашата редакција пристигнаа многу тикети, но ние ги избравме само најдобрите.

Тикет 1

Играчот уплатил 5 натпревари со комбинирани знаци и собрал вкупно 1129 коефициент. Тикетот го уплатил за 20 денари, а потенцијалната добивка е скоро 22.000 денари. Погодил 4 натпревар, а дуелот помеѓу Брајтон и Арсенал го типувал на гостите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Регистрирај се на 10Bet

Тикет 2

Англиското дерби овој играч го типувал доста оптимистички. Сите анализи зборуваа за тоа дека Сити ќе биде победник натпреварот, но ете имало и такви кои веруваа во Челси.

Тикет 3

„Жално“ е единствениот збор со кој може да го опишеме овој тикет. Играчот типувал дека во прво полувреме Унион Берлин ќе постигне 2 гола, а за жал тие постигнаа само 1 во првото и 2 гола во второто полувреме. Добивката е неверојатни 106.000 денари.

Регистрирај се на 10Bet

Тикет 4

Каков „несреќник“ е овој човек, ама како и да е еднаш мора да го „посака“. На овј тикет главниот виновник е дуелот помеѓу Реал Олвиедо и Барселона Б.

Тикет 5

Овој тикет е добитен и е дефиниција за тоа „Кога сака, сака!“. Последен натпревар кој го чекаше беше Марсеј. Тие во касните 90-ти минути постигнаа гол и го усреќија ово играч за солидни 44.000 денари. Нека му е со среќа!

Регистрирај се на 10Bet

Тикет 6

Мајсторски изигран тикет. За уплата од 200 денари, играчот се усреќи со солидни 8800 денари. За убаво да ги троши.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*