Малери и махери на колото

малери и махери

Како и секој понеделник, така и овој ви ги пртставуваме малерите и махерите кои го одбележаа изминатиот викенд.

Малер 1

Одличен тикет, но за жал на натпреварот Лион – Стразбур не беше постигнат уште еден гол, па овој играч не се усреќи.

Малер 2

Погодил натпревар со 100 коефициент, но натпреварот Бенфика – Спортинг го типувал Г.Г3+, а за жал тој дуел заврши 1-1. ЖАЛНО!

Махер 1

Храбра уплата, на мал коефициент, скоро секогаш значи добивка. Честито.

Махер 2

„Слатка“ добивка. Играчот составил скоро 400 коефициент и за 20 денари остварил добивка од 8.000 денари. За убаво да се трошат.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*