Добијте бесплатни 20 евра за обложување преку мобилен телефон!

10bet

Обложувалницата на 10Bet нуди обложување без ризик, односно повраток на вашите средства во вредност од максимални 20 евра, доколку биде тикетот недобитен.

Постапката е едноставна, односно вие треба да направите уплата и уплатата да ја вложете преку вашиот мобилен телефон. Доколку влогот е недобитен, ќе ви се вратат средствата уплатни во вредност до 20 евра.

Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

  • Понудата е валидна до 31.12.2017
  • Квалификувана е уплатата направена со ваши вистински средства, а не бонус или бесплатни облози
  • Квалификуван коефициент за оваа промоција е 1.6 и нагоре
  • Максималната сума која може да ви биде вратена е 20 евра
  • Бесплатните средства се валидна 7 дена откако ќе ги добиете
  • Беспатните средства може да ги изграте на кеофициент во вредност од 1.8 до 8

 

1 Trackback / Pingback

  1. Тикет на денот ( среда, 29.11.2017 ) - Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*