Со 1Хbet до автомобил Масерати Quattroporte S

maserati

1хbet нуди авотмобил Масерати за најсреќниот. Се што треба да направите е да се обложувате на италијанската Серија А.

Обложете се  на натпревар од Серија А.

Добијте тикет.

Очекувајте го неверојатниот Масерати.

Наградите се:

 • 1 место: Maserati Quattroporte S
 • 2 место: MacBook Pro
 • 3 место: Samsung Galaxy S8 ( 10 добивки)
 • 4 место: 1,000 bonus points (1000 добивки)

Бројот на тикети за учество се добиваат во зависност од влогот.

 • 8 EUR – 1 тикет
 • 15 EUR – 3 тикети
 • 36 EUR – 10 тикети
 • 72 EUR – 25 тикети
 • 144 EUR – 60 тикети
 • 216 EUR – 90 тикети
 • 359 EUR – 160 тикети
 • 717 EUR – 350 тикети
 • 1,076 EUR – 600 тикети
 • Over 1,434 EUR – 1000 тикети

Правила и услови за користење

 • Промоцијата е валидна од 16.09.2017 до 19.05.2018.
 • Најмалиот квалификуван влог е 8 евра сопствени средства (бонусот не е квалификуван).
 • Бројот на облози и добивање тикети е неограничен.
 • Ако натпреварот е откажан, влогот ќе ви биде вратен, а тикетот поништен
 • Добитниот тикет ќе биде избран по случаен избор
 • Играчот не е квалификуван за повеќе од една награда.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*