Кој ќе го освои Светското првенство? Обложувалниците веќе имаат свои фаворити

Веќе се познати сите 32 патници на Светското првенство во Русија, па сега со нетрпение се очекува жребот на групите кој ќе се одржи на 1-ви декември.

Меѓутоа, најголемите светски обложувалници веќе ги одредија фаворитите за Мундијалот 2018 година. Тие веднаш извадоа понуди па уште сега ќе може да се обложите на тоа кој ќе биде нов светски шампион во фудбал. Ние ги одбравме најголемите коефициенти од онлајн обложувалниците и ќе ви го олесниме облогот без да барате каде има најголеми коефициенти за вашиот фаворит.

Логиката на најголемите светски обложувалници е иста, сите имаат готово идентична понуда, која никого не го изненадува. Германија и Бразил според обложувалниците се најголеми фаворити на СП, па коефициентот дека ќе бидат светски шампиони изнесува 6.00. Тоа значи дека на вложени 10 евра ќе дибиете 60. Веднаш позади нив е Франција со коефициент 7.00, па следуваат Шпанија со коефициент 9.00 и Аргентина со 9.50.

За сите останати репрезентации коефициентите се поголеми од 10, тука се Белгија со коефициент 13.00, па Англија со 21.00, Португалија 23.00 и Хрватска 29.00.

На 10-то место се наоѓаат две репрезентации со поденаков коефициент, а тоа се Русија и Уругвај со коефициент 41.00.

Кои се фаворити според обложувалниците?

Репрезентацијакоефициентдатумобложувалница
Германија6.0016.11.2017bet365
Бразил6.0016.11.2017bet365
Франција7.0016.11.201710bet
Шпанија9.0016.11.201710bet
Аргентина9.5016.11.20171xbet
Белгија13.0016.11.2017coinbet24
Англија21.0016.11.20171xbet
Португалија23.0016.11.2017bet365
Хрватска29.0016.11.201710bet
Русија41.0016.11.201710bet
Уругвај41.0016.11.201710bet
Колумбија51.0016.11.20171xbet
Полска51.0016.11.20171xbet
Мексико67.0016.11.20171xbet
Швајцарија67.0016.11.20171xbet
Данска81.0016.11.2017bet365
Шведска81.0016.11.2017bet365
Србија101.0016.11.201710bet
Нигерија151.0016.11.201710bet
Сенегал151.0016.11.201710bet
Исланд201.0016.11.2017bet365
Мароко251.0016.11.2017bet365
Австралија251.0016.11.2017bet365
Перу251.0016.11.2017bet365
Јапонија301.0016.11.2017bet365
Египет301.0016.11.2017bet365
Иран301.0016.11.2017bet365
Јужна Кореја351.0016.11.2017coinbet24
Костарика351.0016.11.2017coinbet24
Тунис451.0016.11.20171xbet
Панама751.0016.11.20171xbet
Саудиска Арабија751.0016.11.20171xbet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*