Ѕвезден џекпот – нова револуционерна понуда од 1xBet

1xbet

1ХBET e спремен да ја разгори вашата страст за играње.

Oбложувалницата нуди дневен Џекпот! Уплатете облози според условите на оваа понуда и искористете ја можноста да бидете херој на денот!

Како да земам учество:

Регистрирај се на 1XBET

  •  Ќе ви биде дадена нова задача секој ден. Проучите ги внимателно барањата на задачата и не ја испуштајте можноста за голема добивка!
  •  Понудата ги вклучува облозите на Спортови и Live настани, одделно од облози од типот “верижни” или “системски”.
  •  Тајмерот на страницата на понудата го покажува времето кое преостанува до почетокот на следната задача. Секој ден ќе се доделува Џекпот во 00:00 (Московско време), по што ќе биде објавена нова задача.
  •  Износот на Џекпотот секогаш ќе биде објавен на главната страница и на страницата на понудата. Секогаш ќе имате можност да го најдете бројот на вашиот тикет во тековното и во претходното извлекување.
  • Колку повеќе облози уплаќате секој ден, толку поголеми шанси имате да го освоите Џекпотот.

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*