Обложување преку мобилен или таблет без ризик

interwetten bonus

Дали ви се допаѓа обложувањето преку мобилен телефон? Ако одговорот е да, обложувалницата на Interwetten ви нуди фантастична понуда.

Всушност, вие правите уплата преку мобилен и ако тикетот е недобитен вашата уплата ќе биде рефундирана.

Постапката е едноставна:

  1. Најавете се на вашата сметка во Interwetten преку мобилен или таблет
  2. Ставете го вашиот влог на сингл или комбо тикет со коефициент поголем од 1.7
  3. Доколку не сте добитни, испратете е-маил со наслов „Mobile Cashback“
  4. Во рок од 24 часа сумата ќе биде кредитирана на ваша сметка

Добиј го бонусот тука

Услови и права за користење

 • Минималниот коефициент е 1.7
 • Бонусот е квалификуван за сингл и за комбо обложување
 • Бонусот е валиден 30 дена откако ќе го добиете
 • Максималната сума на рефундирани средства е 25 евра
 • Минималната уплата е 10 евра

 

1 Trackback / Pingback

 1. Тикет на денот ( среда, 11.01.2017 ) - Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*