Уплаќате 20, а добивате 40 евра!

Обложувалницата на Betfair ни ја претстави новата фантастична понуда за сите нови корисници. Всушност вие уплаќате 20, а имате за играње 40 евра.

Бонусот може да го добиете на следниов начин:

1. Креирајте сметка на Betfair ТУКА
2. Уплатете 20 евра
3. Уживајте во бонусот

Регистрирај се на Betfair
Услови и права за користење

  • Понудата важи само за нови корисници
  • Максималната сума на бонус што може да ја добиете е 20 евра
  • Пред да го повлечете бонусот треба да го изиграте најмалку 10 пати на коефициент поголем од 1.6
  • Понудата важи до 18.10.2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*