Чекор по чекор: Како да се регистрирате во 22Bet?

Доколку не сте многу вешти во технологија и интернетот, воопшто немојте да се плашите, бидејќи за регистрација во оваа обложувалница и не треба некое посебно знаење. Се што треба да направите е да ги внесете вашите точни податоци, а тој цел процес ве уверуваме дека нема да ви одземе повеќе од неколку минути.

Формата за регистрација изгледа како на сликата подолу, а во полињата треба да внесете ваши лични информации.

Е-Маил адресата е на првото место, а потоа е вашето име и презиме. Избирате лозинка, па потоа избирате земја и валута во која сакате да се обложувате. На крај го штиклирате квадратчето дека ги прочитавте и се согласивте со правилата и условите како и политиката за приватност и за крај притиснете регистрација. Со тоа вие сте нов член во обложувалницата на 22Bet.

Уплата на средства

Уплатата на средства исто како и регистрацијата е многу лесна и едноставна. Избирате „Депонирај средства“, па потоа изберете го методот за уплата кој што го сакате како картичка, Skrill, Neteller итн. Доколку изберете картичка внесете го 16 цифрениот број од вашата картичка, потоа датум на истекување, име и презиме и на крај CVV/CVC кодот поточно трите бројки од задниот дел на картичката. Ве уверуваме дека нема да се соочите со проблеми при уплатата на средства бидејќи страната функционира комплетно на македонски јазик.