Фудбалерите типуваат за вас: Брдаровски најуспешен, Гачевски и Ќумбев пата-пата

Фудбалери типови

Заврши групната фаза на Мундијалот во Русија и сега сите ги сумираат впечатоците од првиот дел на шампионатот. Тимот на kladenje.mk за време на Светското Првенство имаше една нова рубрика: “Македонски фудбалери типуваат за вас !!!”.

Филип Гачевски – првиот голман на Вардар, Владица Брдаровски – фудбалер на Вардар и Панче Ќумбев – поранешен македонски репрезентативец а сега Претседател на Синдикатот на фудбалери на Македонија, беа задолжени за анализи и предлог типови. Па, да видиме кој беше поуспешен во групната фаза. Најголем процент на добиени натпревари има Владица Брдаровски кој од 12 типови, погоди 7 или повеќе од 50 проценти. За разлика од него, Ќумбев и Гачевски се израмнети со 50% учинок на погодени типови.

Да ги погледнеме сите типови на овие тројца фудбалери од групната фаза:

Брдаровски

БРДАРОВСКИ – 7 од 12

+Франција – Австралија – 1 @ 1.28 во Coinbet24

-Данска – Перу – Х2 @ 1.60 во Coinbet24

+Белгија – Панама – 1 и 3+ @ 1.75 во Coinbet24

+Тунис – Англија – 2 @ 1.42 во Coinbet24

+Франција – Перу – 1 @ 1.63 во Coinbet24

-Данска – Австралија – 1 @ 2.10 во Coinbet24

+Белгија – Тунис – 1 Т12+ @ 2.20 во Coinbet24

+Англија – Панама – 1 Т12+ @ 1.77 во Coinbet24

-Австралија – Перу – ГГ @ 1.75 во Coinbet24

-Данска – Франција – 2 @ 2.11 во Coinbet24

-Англија – Белгија – ГГ @ 1.95 во Coinbet24

+Панама – Тунис – ГГ @ 1.80 во Coinbet24

Гачевски

ГАЧЕВСКИ – 6 од 12

+Русија – Саудиска Арабија – 1 @ 1.43 во Coinbet24

+Египет – Уругвај – 2 @ 1.62 во Coinbet24

+Костарика – Србија – 2 @ 1.87 во Coinbet24

-Бразил–Швајцариј–1и2-4гола@1.38или1.52воCoinbet24

+Русија – Египет – ГГ @ 2.25 во Coinbet24

-Уругвај – Саудиска Арабија – 1 и 3+ @ 1.70 во Coinbet24

-Бразил – Костарика – 1-1 @ 1.73 во Coinbet24

+Швајцарија – Србија – ГГ @ 2.25 во Coinbet24

-Саудиска Арабија – Египет – 2 @ 1.87 во Coinbet24

-Уругвај – Русија – 0-2 @ 1.54 во Coinbet24

+Србија – Бразил – 2 @ 1.53 во Coinbet24

-Швајцарија – Костарика – 1 @ 1.80 во Coinbet24

Ќумбев

ЌУМБЕВ – 13 од 24

-Мароко–Иран–1Xили0-2 гола@1.28или 1.48 во Coinbet24

+Португал–ШпанијаX2или3+@1.27или2.22воCoinbet24

-Аргентина–Исланд–1или3+ @ 1.33 или 1.86 во Coinbet24

+Хрватска – Нигерија – 1 @ 1.74 во Coinbet24

-Германија–Мексико – 1 и 3+ @ 1.45 или 1.79 во Coinbet24

-Шведска – Јужна Кореја – ГГ @ 2.25 во Coinbet24

-Колумбија – Јапонија – 1 @ 1.70 во Coinbet24

+Полска – Сенегал – ГГ @ 2.10 во Coinbet24

+Португалја – Мароко – 1 @ 1.68 во Coinbet24

-Иран – Шпанија – 2 и 3+ @ 1.85 во Coinbet24

+Аргентина – Хрватска – Х2 @ 1.75 во Coinbet24

+Нигерија – Исланд – 0-2 @ 1.50 во Coinbet24

+Јужна Кореја – Мексико – 2 @ 1.69 во Coinbet24

+Германија – Шведска – 1 @ 1.51 во Coinbet24

-Јапонија – Сенегал – 0-2 @ 1.84 во Coinbet24

+Полска – Колумбија – 2 @ 2.24 во Coinbet24

-Иран – Португалија – 2 @ 1.67 во Coinbet24

-Шпанија – Мароко – 1 и 3+ @ 2.10 во Coinbet24

+Исланд – Хрватска – 2 @ 2.18 во Coinbet24

+Нигерија – Аргентина – 2 @ 1.51 во Coinbet24

-Јужна Кореа – Германија – 2 и 3 + @ 1.60 во Coinbet24

+Мексико – Шведска – 2-3 @ 1.95 во Coinbet24

-Јапонија – Полска – 1 @ 2.62 во Coinbet24

+Сенегал – Колумбија – 2 @ 1.87 во Coinbet24

Со оваа рубрика продолжуваме и понатаму, но овој пат сите тројца ќе анализираат и типуваат на сите натпревари од елиминациите 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*