„Happy Hour“ во казиното на 10bet

10bet

Казиното на 10bet доделува 100% бонус до 30 евра за сите корисници кои ќе направат уплата во Среда помеѓу 19:00 и 20:59 часот и го искористат промо кодот WEDHAPPY.

Не ја пропуштајте оваа ретка можност за да заработите огромна сума на пари!
Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

  • Минималната сума за уплата е 20 евра
  • Уплатата без промо кодот WEDHAPPY не е квалификувана за оваа понуда
  • Понудата важи само во Среда од 19:00 до 20:59 часот
  • Максималниот износ на бонусот е 30 евра

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*