Рефундирање на средства ако облогот од ЛШ или ЛЕ е недобитен!

10Bet

Обложувалницата на 10Bet со фантастична понуда за натпреварите од Лигата на шампиони и Лига Европа. Тие ви ги враќаат изгубените пари до 10 евра, ако вашиот облог е промашен.

Се што треба да направите е:

  1. Креирајте го вашиот акаунт ТУКА
  2. Изиграјте натпревар од ЛШ и ЛЕ на играта „Стрелец“, „Прв стрелец“ и „Точен резултат“
    Ако го промашите облогот, а натпреварот заврши НЕРЕШЕНО, парите ќе ви бидат вратени!
  3. Исто така, кога ќе се регистрирате ако го внесете промо кодот FD200 ќе си добиете и 50% бонус до 200 евра на вашата прва уплата.

Регистрирај се на 10Bet
Услови и права користење

  • Понудата важи до 12.04.2018
  • Понудата е валидна само еднаш за еден корисник
  • Квалификувани се игрите Exact Score, Goalscorer – First, Goalscorer – Last, Goalscorer – Anytime.
  • Најголемиот износ што може да го добиете како повраток е 10 евра.

Регистрирај се на 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*