Дочекајте ја Новата Година со нов џип Форд Ф-150!

1xbet

По повод новогодишните и божиќните празници 1хBet ни ја претстави новата понуда за сите свои корисници.

Тие доделуваат бројни награди, од кои главната е фантастичен џип Форд Ф-150.

Учеството е бесплатно, а се што треба да направите е:

 1. Регистрирајте се на 1хBet ТУКА
 2. Направете уплата односно депозит
 3. Очекувајте една од вредните награди
 4. Регистрирај се на 1XBET

Наградите се:

1 место – Форд ф-150 2017 година – 1 награда

2 место – Самсунг 88“ смарт ТВ – 1 награда

3 место – Macbook Pro 15 – 2 награди

4 место – iPhone X – 3 награди

5 место – iPhone 8 Plus – 5  награди

6 место – iPad Pro  – 10 награди

Исто така, покрај овие награди ќе се доделуваат бонус поени и тоа:

 • 10,000 бонус поени (10 победници)
 • 5,000 бонус поени (20 победници)
 • 2,000 бонус поени (30 победници)
 • 1,000 бонус поени (50 победници)
 • 500 бонус поени (50 победници)
 • 200 бонус поени (200 победници)
 • 100 бонус поени (300 победници)
 • 50 бонус поени (400 победници)
 • Регистрирај се на 1XBET

Услови и права за користење

 • За да учествувате, треба да се регистрирате или логирате на 1xBet. Учеството е бесплатно.
 • Понудата е валидна од 01.12.2017 до 20.12.2017
 • Извлекувањето ќе биде на 21.12.2017
 • Квалификувани играчи се играчите кои ќе направат депозит од најмалку 8 евра
 • Добитните ливчиња ќе бидат избрани по случаен избор.
 • Освојувачите на главните награда нема да имаат право да добијат ниту една од другите награди
 • Понудата е достапна само за едно лице по семејство и само една IP-адреса, PC и сметка може да се користат.
 • Компанијата го задржува правото да ја поништи или повлече оваа понуда или да направи измена на било која одредба во неа во било кое време без известување или давање на причина

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*