Што се уплаќа денес (01.01.2019)

што се уплаќа денес

И во првиот ден од новата година продолжуваме со нашата најуспешна категорија „Што се уплаќа денес“, па се надеваме дека ќе започнеме со добивка.

Бредфорд – Акрингтон – 1 @ 2.48

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 4.545 евра. За победа на Брадфорд уплатени се 3.335 евра, за реми 21 евра, додека за победа на гостите уплатата е само 1.189 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*