Што се уплаќа денес? (СИНГЛ 17.06.2018)

Што се уплаќа денес

Нашата омилена, а воедно и најдобитна категорија „Што се уплаќа денес“ и вчера забележа добивка. За денес решивме да ви претставиме синлг натпревар со одличен коефициент.

Костарика – Србија – 2 @ 1.9

Вкупната уплата на овој натпревар од Мундијалот изнесува 486.364 евра. Од нив, 37.142 евра се уплатени за победа на Костарика, 39.876 евра се уплатени за натпревар без победник, а останатите 409.345 евра се уплатени за победа на Србија.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*