Што се уплаќа денес? (22.09.2018)

што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија решивме да ви претставиме сингл натпревар на кој има солидна уплата, а исто така и коефициентот е одличен.

Тондела – Мореиренсе – 1 @ 2.28

Уплатата за овој натпревар изнесува 24.040 евра. За победа на Тондела се уплатени 23.650 евра, за реми 170 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 220 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*