Што се уплаќа денес? (27.12.2018)

што се уплаќа денес

Категоријата со уплатите безброј пати ни покажува точен исход на одреден натпревар, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Пескара – Венеција – 1 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 8.084 евра. За победа на Пескара уплатени се 5.636 евра, за реми 1.534 евра, додека за победа на Венеција уплатата изнесува 914 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*