Што се уплаќа денес? (16.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата „Што се уплаќа денес“ ќе ви претставиме два натпревари.

Хрватска – Нигерија – 1 @ 1.82

Вкупната уплата на овој натпревар е 271.178 евра. Од нив за победа на Хрватска уплатени се 181.977 евра, за реми 48.401 евра, а за победа на Нигерија уплатат изнесува 40.781 евра.

Перу – Данска – 0-2 @ 1.6

На овој дуел има уплатено вкупно 33.035 евра за играта 0-2 гола и 3+. Распределбата на средствата е така што на 0-2 гола се уплатени 25.542 евра, додека на 3+ се уплатени само 7.494 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*