Што се уплаќа денес? (07.02.2019)

што се уплаќа денес

Повторно започнавме добитна серија во оваа категорија која се надеваме дека ќе продолже и денес.

Ерготелис – Астерас – 2 @ 2.16

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 1.312 евра. За победа на Ерготелис уплатени се 58 евра, за реми 72 евра, додека останатите 1.182 евра се уплатени на победа на Астерас.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*