Што се уплаќа денес? (14.06.2018)

Што се уплаќа денес

Оваа категорија досега многу пати не направила да бидеме радосни, а се надеваме дека и денес ќе биде така.

Шахтјор К. – Атјарау – 1 @ 2.5

На овој натпревар има вкупна уплата од 22.638 евра. За победа на домаќинот, уплатени се 22.248 евра, за реми 274 евра, додека за победа на гостите се уплатени само 116 евра.

Фјолнир – Гриндавик – 1 @ 2.06

Вкупната уплата на овој натпревар не е голема и изнесува 4.159 евра, но распоредот е повеќе од интересен. За победа на Фјолнир се уплатени 3.787 евра. За реми уплатата е минимални 241 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува само 131 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*