Што се уплаќа денес? (27.01.2019)

што се уплаќа денес

Во оваа категорија за денес решивме да ви претставиме еден итнересен натпревар на кој има одлична уплата, а и коефициентот не е за потценување.

Еспањол – Реал Мадрид – 2 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 68.763 евра. За победа на Еспањол уплатени се 2.823 евра, за реми 1.548 евра, додека за победа на Рела Мадрид уплатата изнесува 64,392 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*