Што се уплаќа денес? (05.07.2018)

Што се уплаќа денес

Денес во оваа категорија ви претставуваме тенис дуели од турнирот Вимблдон

Иснер – Бемелманс – 1 @ 1.42

Милионска уплата имаме на овој дуел, односно вкупно 1.67 милиони евра. Од нив 1.6 милиони се уплатени за победа на Иснер, а останатите 66.518 евра се за победа на Бемелманс.

Бенетеау – Тиафое – 1 @ 1.88

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 114.292 евра. Од нив за победа на Бенетеау се уплатени 93.834 евра, а остантите 20.458 евра се уплатени за победа на Тиафое.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*