ТИП НА ДЕНОТ: (28.12.2018,22:15) АВЕС – БЕНФИКА

тип на денот

БЕНФИКА Е ПОКВАЛИТЕТЕН ТИМ

Португалија, Лига Куп, 28.12.2018: Авес – Бенфика ТИП 2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Авес и Бенфика од рамките на лига купот на Португалија. Авес добро се држи во ова натпреварување, но искрено нема големи шанси бидејќи во групата ја има Бенфика, а само првопласираниот продолжува понатаму. Бенфика е далеку поквалитетен тим и очекуваме доминација на теренот од нивна страна. Наш предлог е победа за гостите, а тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 1.58.

УСПЕШНОСТ ДЕКЕМВРИ: 17/27

АВЕС – БЕНФИКА 2
Регистрирај се за Бонус ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*