Што се уплаќа денес? (10.12.2018)

што се уплаќа денес

Оваа категорија е една од најуспешни, а тоа по кој знае кој пат се докажа и вчера. За денес ви нудиме одличен коефициент со одлична уплата.

Евертон – Вотфорд – 1 @ 1.78

Уплатата на овој дуел изнесува 224.174 евра. За победа на домаќините уплатени се 178.423 евра, за реми 19.358 евра, додека за победа на гостите уплатени се 26.393 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*