Што се уплаќа денес? (26.07.2018)

Што се уплаќа денес

Како и секој ден, така и денес ви претставуваме натпревари на кои има големи уплати, а често уплатата се покажува како одличен показател.

Вентспилс – Бордо – 2 @ 1.43

Уплатата за овој дуел изнесува 29.966 евра. Од нив за победа на домаќините се уплатени 942 евра, за реми 3.465 евра, за победа на Бордо уплатата изнесува 25.559 евра.

Чикура – Марибор – 2 @ 1.79

Вкупната уплата за овој натпревар е 23.876 евра. За победа на Чикура се уплатени 420 евра, за реми 1.557 евра, додека за победа на Марибор уплатата изнесува 21.899 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*