Што се уплаќа денес? (12.09.2018)

што се уплаќа денес

Вчера оваа категорија беше по кој знае кој пат добитна, а денес ќе се обидеме повторно да ви претставиме супер натпревар.

Ковентри – Арсенал У21 – 1 @ 2.24

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 3.019 евра. Од нив за победа на Ковентри се уплатени 2.591 евра, за реми 142 евра, а за победа на Арсенал У21 само 286 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*