Што се уплаќа денес? (18.08.2018)

Што се уплаќа денес

Денес имам одлична обложувачка понуда, но само два натпревари имаат уплата каква што ни треба.

Виган – Нотингем Форест – 1 @ 2.50

Вкупната уплата на овој дуел е 67.382 евра. Од нив за победа на Виган се одделени 45.115 евра, за реми 13.121, додека за Нотингем уплатени се само 9.147 евра.

Лидс – Ротерем – 1 @ 1.43

51.275 eвра е вкупната уплата за овој меч. За Лидс се уплатени 41.695 евра, за реми 4.006 евра, додека за гостите уплатата изнесува 5.575 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*