Што се уплаќа денес? (05.12.2018)

што се уплаќа денес

Денес имаме одлична кладилничарска понуда, па во оваа категорија решивме да ви претставиме супер дабл.

Барнли – Ливерпул – 2 @ 1.31

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 205.026 евра. За победа на домаќинтие уплатени се 14.588 евра, за реми 25.114 евра, додека за победа на Ливерпул уплатата изнесува 165.324 евра.

Евертон – Њукасл – 1 @ 1.57

На овој натпревар се уплатени вкупно 164.461 евра. За победа на домаќините уплатата изнесува 121.140 евра, за реми 27.018 евра, а за победа на Њукасл уплатени се само 16.303 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*